УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ №  21-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок громадянам

       Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок та додані до заяв матеріали, керуючись вимогами ст.ст.12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України та п.34. ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок наступним громадянам:

       1.1.  Українець Марії Петрівни на земельну ділянку орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. (), проживає ().

         1.2. Григорцю Михайлу Дмитровичу  на земельну ділянку орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по (), проживає ().

       1.3.  Туртурян Ользі Михайлівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. (), проживає ().

        1.4.  Макаровій Олені Іллівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. (), проживає ().

        1.5.  Ніку Леонорі Георгіївні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,07 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. (), проживає м.Сторожинець вул. ().

        1.6.  Олару Володимиру Васильовичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,0070 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. () без погодження із суміжними землевласниками, оскільки відмова від погодження є безпідставною, проживає ().

        1.7.  Лакусті Аксенії Фоківні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,12 га, з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) та 0,02 га для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення рілля) по вул. (), проживає ().

        1.8.  Томнюк Ганні Василівні на земельну ділянку орієнтовною площею 0,60 га, з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по в() та 0,50 га для ведення особистого селянського господарства (за рахунок земель сільськогосподарського призначення рілля) з яких 0,3940 га по вул.() та 0,1060 га по вул.(), проживає ().

         1.9.  Стаднику Володимиру    Дмитровичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. (), проживає ().

         1.10.  Векличу Іллі Дмитровичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по (), проживає ().

         1.11.  Сербулу Василю Івановичу на земельну ділянку орієнтовною площею 0,04 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по (), проживає ().

  1. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації та подати її до міської ради для затвердження в установлений законом термін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК