УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №  26-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Кушнір  М.І.

         Розглянувши заяву Кушнір Маргарити Іванівни по питанню надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі безоплатно у власність земельної ділянки  площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства по вул. (), враховуючи те, що рішенням сесії міської ради №119-28/2014 року, згідно письмової заяви, затверджено проект землеустрою та передано гр. Кушнір М.І. в оренду (терміном на 10  років) земельну ділянку площею 0,1468 га для ведення особистого селянського господарства, кадастровий номер 7324510100:04:003:0226, по вул. (), укладено з міською радою договір оренди вищезазначеної земельної ділянки та проведено його державну реєстрацію, керуючись ст.ст. 12, 119 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Відмовити Кушнір Маргариті Іванівні у задоволені клопотання щодо передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,15 га для ведення особистого селянського господарства по вул.().
  2. Зобов’язати Кушнір М.І. дотримуватися обов’язків та зобов’язань по договору оренди земельної ділянки.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК