УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 27-32/2015

 23  січня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

 Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо відведення земельної ділянки

у власність шляхом викупу

             Розглянувши заяву Чурюка Миколи Петровича про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу), керуючись вимогами ст.ст. 12, 116, 128, 134 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” ,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл Чурюку Миколі Петровичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) орієнтовною площею 0,0016 га для будівництва та обслуговування індивідуального автогаража по вул. ().
  2. Зобов’язати Чурюка Миколу Петровича замовити в проектній землевпорядній організації розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) після чого подати його на сесію міської ради для затвердження в установлений законом термін .
  3. Замовити виготовлення експертної грошової оцінки на земельну ділянку по вул. () та затвердити її на сесії міської ради.
  4. Для виконання п.3 зобов’язати заявника внести аванс в розмірі 20% вартості земельної ділянки визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки.
  5. 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК