УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ №  30-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

 Про розгляд заяв Шашкіна В.В.

                Розглянувши заяви Шашкіна Василя Віталійовича про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,40 га  по вул. () та додані документи, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів         Сторожинецької міської ради від „16″ січня  2015 року,  керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121 та 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 19,25 Закону України «Про землеустрій» та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Задовільнити заяву гр. Шашкіна Василя Віталійовича від 28.10.2014 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул.. ().
  2. Відмовити у задоволені заяви гр. Шашкіна Василя Віталійовича від 30.10.2014 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність орієнтовною площею 0,30 га для ведення особистого селянського господарства по вул. ().
  3. Зобов’язати гр.Шашкіна В.В. замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул.. () та подати його на сесію міської ради для затвердження в установленому законом термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК