УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 33-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про затвердження технічної документації

із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки

в натурі (на місцевості) в оренду

                      Розглянувши заяву Шаблінської А.М. та  технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в оренду, керуючись ст.ст.12, 93, 124 Земельного кодексу України та п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. 1. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), що передається в оренду (терміном на 5 років) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в м. Сторожинець по вул. (). 
  1. 2. Передати Шаблінській Антоніні Миколаївні в оренду терміном на 49 років земельну ділянку площею 0,0344 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової громадської забудови з кадастровим номером 7324510100:01:003:0358 по вул. (), встановивши орендну плату в розмірі 3% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік. 
  1. Зобов’язати заявника дотримуватися режиму використання земель в охоронних зонах інженерних мереж та встановлених законодавством правил землекористування. 
  1. Зобов’язати заявника протягом двох місяців у встановленому законом порядку укласти з міською радою договір оренди земельної ділянки та провести його державну реєстрацію. 
  1. 5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК