УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 35-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про укладання нового договору оренди

                Розглянувши заяву Шпилей Н.С. щодо укладання нового договору оренди землі, керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Укласти з Шпилей Наталею Станіславівною договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,0980 га для ведення городництва по пров. () з кадастровим номером 7324510100:01:003:0274 терміном на 4 роки, встановивши розмір орендної плати на рівні 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік. 
  1. Зобов’язати Шпилей Н.С. надати необхідні матеріали для укладання договору оренди землі (додатки до договору оренди, витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку тощо) та провести його державну реєстрацію згідно норм чинного законодавства. 
  1. 3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК