УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 39-32/2015

 23 січня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про надання дозволу на розробку проекту

землеустрою щодо встановлення меж частини

земельної ділянки на яку поширюється

право сервітуту

               Розглянувши клопотання ТзОВ “УКРСПЕЦТЕПЛО-ЧЕРНІВЦІ” №5 від 22.10.2014 року про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо надання в сервітутне користування терміном на 5 років частини земельної ділянки орієнтовною площею 0,0050 га по вул. (), беручи до уваги погодження Сторожинецької центральної районної лікарні №1394 від 22.10.2014 року щодо надання в сервітутне користування ТзОВ “УКРСПЕЦТЕПЛО-ЧЕРНІВЦІ” частини земельної ділянки, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 16.01.2015 року, керуючись ст.ст. 12, Земельного кодексу України, Законом України “Про Землеустрій” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл ТзОВ “УКРСПЕЦТЕПЛО-ЧЕРНІВЦІ” на розробку проекту землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки на яку поширюється право сервітуту, орієнтовною площею 0,0050 га терміном на 5 років для впровадження схеми теплопостачання з використанням альтернативних видів палива по вул. ().
  2.   2. Зобов’язати ТзОВ “УКРСПЕЦТЕПЛО-ЧЕРНІВЦІ” протягом трьох місяців замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою після чого подати його на сесію міської ради для затвердження.
  3.       Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК