УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 52-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                    м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Мандрик Т. В.

             Розглянувши заяву Мандрик Тетяни Василівни про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність, враховуючи те, що земельна ділянка призначена для розміщення торгового павільйону та житлового приміщення та те, що заявницею не підтверджено право власності на нерухоме майно (незавершене будівництво) та не подані графічні матеріали стосовно земельної ділянки,  керуючись вимогами ст.ст. 12, 123, 124, 134 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” , 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Відмовити Мандрик Тетяні Василівні в задоволені клопотання щодо передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. .
  2. Рекомендувати Мандрик Тетяні Василівні звернутися до міської ради з клопотанням про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у користування (на умовах оренди) орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. .
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

 СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                         М.М. КАРЛІЙЧУК