УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 57-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                            м.Сторожинець

 Про розгляд клопотання  

незалежної церкви ЄХБ

                Розглянувши клопотання  релігійної організації помісної незалежної церкви  ЄХБ про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,37 га для обслуговування культової споруди  по вул. Б.Хмельницького, 31 та переглянути рішення сесії міської ради №191/46-2010 від 16.09.2010 року, додані документи, враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Сторожинецької міської ради від „17″ лютого  2015 року,  керуючись ст.ст. 12, 94, 122, 123 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Відмовити у задоволенні клопотання релігійної організації помісної незалежної церкви  ЄХБ про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,37 га для обслуговування культової споруди  по вул. .

       2.Рішення сесії міської ради  №191/46-2010 від 16.09.2010 року залишити без змін а саме:

“Надати дозвіл релігійній громаді (помісної  церкви) незалежної церкви євангельських християн баптистів на виготовлення технічної документації по передачі в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,28 га для обслуговування культової споруди по вул. .

 Земельну ділянку орієнтовною площею 0,09 га залишити  в землях запасу міської ради для суспільних потреб. “.

  1. Зобов’язати релігійну організацію помісної незалежної церкви євангельських християн баптистів  замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,28 га для обслуговування культової споруди  по вул. Б.Хмельницького, 31 та подати її на сесію міської ради для затвердження в установленому законом термін.
  2. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д. 

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ 

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                 М.М.КАРЛІЙЧУК