УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІІІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 62-33/2015

 18 лютого 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про укладання нових договорів

оренди землі

                Розглянувши заяву Григорян Т.М. та Батушана А.О. в інтересах, якого діє Григорян Т.М, клопотання Сторожинецького районного територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) щодо укладання нових договорів оренди землі, керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Укласти з Григорян Тетяною Миколаївною та Батушаном Анатолієм Олександровичем договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,0940 га для будівництва та обслуговування житлового будинку господарськиз будівель і споруд по вул.  з кадастровим номером 7324510100:02:001:0552 терміном на 4 роки, встановивши розмір орендної плати на рівні 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік. 
  1. Зобов’язати Григорян Т.М. та Батушана А.О. надати необхідні матеріали для укладання договору оренди землі (додатки до договору оренди, витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку тощо) та провести його державну реєстрацію згідно норм чинного законодавства. 
  1. Укласти з Сторожинецьким районним територіальним центром соціального обслуговування (надання соціальних послуг) договір оренди землі на земельну ділянку площею 0,0478 га для обслуговування автогаражів по вул. з кадастровим номером 7324510100:02:001:0371 терміном на 5 років, встановивши розмір орендної плати на рівні 3 % від нормативної грошової оцінки земельної ділянки в рік. 
  1. Зобов’язати Сторожинецький районний територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) надати необхідні матеріали для укладання договору оренди землі (додатки до договору оренди, витяг з технічної документації про нормативно грошову оцінку, витяг з Державного земельного кадастру про земельну ділянку тощо) та провести його державну реєстрацію згідно норм чинного законодавства. 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.  

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ

МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                          М.М. КАРЛІЙЧУК