У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХІV СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 70-34/2015

30 березня 2015 року                                                                     м.Сторожинець

Про дострокове припинення
повноважень міського голови

Заслухавши та обговоривши особисту заяву Сторожинецького міського голови Карлійчука Миколи Миколайовича про дострокове припинення повноважень міського голови від 27.03.2015 року, згідно ст.26, ч.2, ч.3 ст.42, п.1 ч.3 ст.50, п.1 ч.1 ст.79,Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Взяти до відома заяву Сторожинецького міського голови про припинення ним повноважень.

2. Достроково припинити повноваження Сторожинецького голови Карлійчука Миколи Миколайовича, звільнивши його з займаної посади у зв’язку із достроковим припиненням повноважень за особистою заявою, з дня прийняття даного рішення.

3. Бухгалтерії міської ради провести повний розрахунок з Карлійчуком М.М., виплатити грошову компенсацію за невикористану частину щорічної відпустки за відпрацьований період з 13 липня 2014 року до 30 березня 2015 року тривалістю 6 календарних днів.

4. З моменту дострокового припинення повноважень міського голови і до моменту початку повноважень міського голови, обраного на позачергових виборах відповідно до закону, або до дня відкриття першої сесії міської ради, обраної на чергових місцевих виборах повноваження міського голови тимчасово здійснює секретар міської ради Манчук Ярослав Васильович.

5. Секретарю Сторожинецької міської ради Манчуку Я.В. у термін, визначений частиною третьою статті 42 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, звернутися до Верховної Ради України з клопотанням щодо призначення позачергових виборів Сторожинецького міського голови.

6. Дане рішення набуває чинності з моменту прийняття і підлягає оприлюдненню в районній газеті «Рідний край» та мережі інтернет.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА                                                                    М.М.КАРЛІЙЧУК