УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 101-35/2015

 02 квітня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

 Про розгляд заяв Косована В.Т.

               Розглянувши заяву Косована В.Т. щодо надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі земельної ділянки орієнтовною площею 1,5000 га для рибогосподарських потреб в оренду терміном на 49 років по вул.  та заяву щодо надання дозволу на виготовлення кошторисної документації на будівництво ставу, враховуючи те, що надання земельної ділянки в оренду для влаштування ставу проводиться на умовах аукціону, а також те, що Сторожинецькій міській раді потрібно виготовити проектну документацію та підготувати інші матеріали, що пов’язано із використанням коштів міського бюджету, керуючись Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі” та п. 34 ч.1 ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. У задоволенні заяв Косована Василя Тодоровича відмовити в зв’язку із відсутністю коштів на фінансування оформлення відповідних документів, що стосуються надання земельної ділянки орієнтовною площею 1,5000 га в оренду для рибогосподарських потреб по вул. .

      Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

 СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                           Я.В МАНЧУК