УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ №  76-35/2015

 02 квітня 2015 року                                                                         м.Сторожинець

 Про розгляд заяв  громадян, бажаючих

отримати земельні ділянки для будівництва

житлових будинків на території м.Сторожинець

                 Розглянувши заяви громадян, бажаючих отримати земельні ділянки для будівництва житлових будинків на території м.Сторожинець, протокол постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів, керуючись вимогами Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Протокол № 27 пункт 1 від 20 березня 2015 року постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів прийняти до відома.
  2. Включити в списки осіб, бажаючих отримати земельні ділянки під забудову житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м.Сторожинець наступних громадян:

Шульгіна Олександра Андрійовича;

Руденко Анну Вікторівну;

Лотар Інну Василівну;

Максимчук Світлану Павлівну;

Поляка Павла Васильовича;

Гуцуляк Катерину Василівну;

Нікіфореску Оксану Михайлівну;

Никифоряка Вадима Петровича;

Яремійчука Івана Васильовича;

Бондара Миколу Михайловича;

Петричук Ірину Павлівну;

Гаденка Олександра Георгійовича;

Аушева Андрія Валентиновича.

  1. Після затвердження змін до генерального плану забудови м.Сторожинець та наявності вільних земельних ділянок виділити в першу чергу для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд земельні ділянки учасникам АТО (членам їх сімей), а саме:

Нікіфореску Оксані Михайлівні;

Яремійчуку Івану Васильовичу;

Гаденку Олександру Георгійовичу;

Аушеву Андрію Валентиновичу.

  1. Зобов’язати заявників, які брали участь у антитерористичній операції, надати міській раді копію посвідчення про участь  в АТО.
  2. Розмістити оновлені списки громадян, які бажають отримати земельні ділянки під забудову житлового будинку, господарських будівель і споруд на території м.Сторожинець на інформаційній дошці міської ради.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка

 СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК