УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ №  82-35/2015

 02 квітня 2015 року                                                                            м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Гаврилюк В.А. 

           Розглянувши заяву Гаврилюк В.А. по питанню надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі безоплатно у власність земельних ділянок орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства по вул. , додані до заяви матеріали, враховуючи те, що дана земельна ділянка розміщена в межах генерального плану забудови м. Сторожинець та може бути виділена під забудову, керуючись вимогами п.34 ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» та ст.ст. 12, 116, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України,

 МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Заяву гр. Гаврилюк Вероніки Аркадіївни від 02.03.2015 року про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,25 га для ведення особистого селянського господарства по вул. задовільнити частково. 
  1. 2. Надати дозвіл Гаврилюк Вероніці Аркадіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення особистого селянського господарства по вул. . 
  1. Зобов’язати заявника замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подати його на сесію міської ради для затвердження в установлений законом термін. 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка

 СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК