УКРАЇНА

 СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

 ХХХV СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ №  83-35/2015

 02 квітня 2015 року                                                                            м.Сторожинець

 Про розгляд заяви Облучинського М.О. 

      Розглянувши заяву Облучинського Мирослава Олександровича по питанню надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул., додані до заяви матеріали, враховуючи те, що в земельну ділянку площею 0,10 га  згідно кадастрового плану, поданого заявником, входить земельна ділянка орієнтовною площею 0,02 га (розміром  44,63м довжини на 4 м ширини), яка визначена, як землі загального користування  (заїзд) до земельної ділянки орієнтовною площею 0,05 га, що належить Сторожинецькій міській раді, яка знаходилася в тимчасовому користуванні гр. Войтенко В.Д. для ведення городництва. Дана земельна ділянка розміщена в  межах генерального плану забудови м. Сторожинець та може бути виділена під забудову, керуючись вимогами п.34 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні та ст.ст. 12, 116, 118, 121, 122, 123 Земельного кодексу України, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл Облучинському Мирославу Олександровичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (за рахунок земель житлової та громадської забудови під дворами) по вул. .
  2. Зобов’язати Облучинського М.О. перенести тимчасовий металевий гараж та звільнити земельну ділянку міської ради орієнтовною площею 0,02 га (землі загального користування (заїзд) розміром 44,63м довжини на 4 м ширини).
  3. Зобов’язати заявника замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та подати на сесію міської ради для затвердження в установлений законом термін.
  4. Контроль за виконанням рішення покласти на  постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка 

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК