У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХV СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 72-35/2015

02 квітня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про створення комісії по передачі квартири № 3 по вул. Чаплигіна
№ 42 у м.Сторожинець з державної
до комунальної власності

Розглянувши листи Міністерства освіти і науки України № 1/11-18400 від 20.11.2014 р. та № 1/11-1190 від 02.02.2015 року щодо передачі державного майна у комунальну власність, відповідно до яких Комісія з майнових прав підприємств, установ та організацій, що належать до сфери управління Міністерства освіти і науки (протокол 3 від 31.01.2015 року) не заперечує проти передачі квартири № 3 (Чернівецька обл., м.Сторожинець, вул.Чаплигіна, 42), що перебуває на балансі Сторожинецького лісового коледжу, до комунальної власності територіальної громади міста Сторожинець, беручи до уваги рішення ХХІV сесії VІ скликання № 169/24-2013 від 20 грудня 2013 року «Про розгляд депутатського запита» щодо безоплатної передачі з державної до комунальної власності територіальної громади м.Сторожинець Чернівецької області квартири № 3 по вул. Чаплигіна 42 у м. Сторожинець з метою її подальшої передачі сім’ї Бурдейних у порядку Закону України «Про приватизацію державного житлового фонду», керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 1482 від 21 вересня 1998 року “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, абзацом 5 частини 1 статті 2, абзацом 2 частини 1 статті 4, статтею 4-1, частиною 3 статті 6 Закону України № 147/98-ВР від 03.03.1998 року “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, Законом України «Про приватизацію державного житлового фонду», Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Прийняти безоплатно у комунальну власність територіальної громади м.Сторожинець Чернівецької області квартиру № 3 по вул. Чаплигіна № 42 у м. Сторожинець.

2. Для прийому-передачі створити комісію від територіальної громади в складі:
Голова комісії: Киюк С.Р. – заступник Сторожинецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів;
Члени комісії:
заступник начальника Глибоцького міжрайонного управління ГУДСЕС у Чернівецькій області, начальник відділу з здійснення держсанепіднагляду у Сторожинецькому районі (заступник ГДСЛ Глибоцького та Сторожинецького району);
начальник Сторожинецького РВ ДСНС України в Чернівецькій області;
районний архітектор;
начальник відділу земельних ресурсів;
начальник КП «Сторожинецьке ЖКГ»;
начальник КП «Сторожинецьке РБТІ»;
директор Лісового коледжу;
головний бухгалтер Лісового коледжу;
землевпорядник міської ради;
юрисконсульт Сторожинецької міської ради;
депутат виборчого округу № 7.

3. Копію цього рішення для створення комісії по прийому-передачі майна з боку Міністерства освіти і науки України направити до МОН України.

4. Копію цього рішення направити до Кабінету Міністрів України.

5. Акт прийому-передачі надати на сесію міської ради для затвердження .

6. Контроль за виконанням цього рішення та здійснення передбачених законодавством заходів щодо передачі в комунальну власність об’єкту нерухомості покласти на заступника Сторожинецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Киюка С.Р.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                                         Я.В.МАНЧУК