УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 137-36/2015

26 травня 2015 року                                                                   м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки в оренду

Розглянувши заяву гр. Кордубан Л.І. яка діє в інтересах Стасюк О.Г. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Стасюк Оксані Георгіївні на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови по вул. .

2. Зобов’язати Стасюк О.Г. протягом трьох місяців замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду після чого подати його на сесію міської ради для затвердження.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                            Я.В МАНЧУК