УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 139-36/2015

26 травня 2015 року                                                                м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельної
ділянки у власність (шляхом викупу)

Розглянувши заяву Костинян А.І. щодо надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Костинян Антоніні Ігнатівні на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом) викупу орієнтовною площею 0,0162 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із земель житлової та громадської забудови по вул. .

2. Зобов’язати Костинян А.І. замовити в проектній землевпорядній організації розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (шляхом викупу) після чого подати його на сесію міської ради для затвердження.

3. Замовити виготовлення експертної грошової оцінки на земельну ділянку по вул.  та затвердити її на сесії міської ради.

4. Для виконання п.3 рішення зобов’язати заявника внести аванс в розмірі 20% вартості земельної ділянки визначеної за нормативною грошовою оцінкою земельної ділянки на розрахунковий рахунок № 31512943700228 в УДКСУ у Сторожинецькому районі код 37835756, МФО 856135, код платежу 33010400.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                                   Я.В МАНЧУК