У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХVІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 109-36/2015

26 травня 2015 року                                                               м.Сторожинець

Про продовження договорів
оренди комунального майна

Заслухавши юрисконсульта міської ради Андріященко О.Р. щодо продовження договорів оренди комунального майна, беручи до уваги п.4 рішення ХХХ сесії VІ скликання № 135-30/2014 від 15 жовтня 2014 року «Про продовження договору оренди комунального майна», керуючись Законам України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Продовжити дію договору оренди нерухомого майна, що належить до комунальної власності (нежитлового приміщення, що розташоване в м.Сторожинець по вул. Чернівецькій, 7), укладеного 30.04.2011 року між Сторожинецькою міською радою та підприємством райспоживспілки «Міське громадське харчування» на два роки одинадцять місяців на тих же умовах.
2. Зобов’язати орендаря об’єкта комунального майна провести поточний ремонт орендованого майна, в тому числі ремонт фасаду, до кінця листопада 2015 року.
3. Зобов’язати Антонюк Марію Василівну провести оцінку нерухомого майна, що належить до комунальної власності (нежитлового приміщення міської лазні, що розташоване в м. Сторожинець по вул. Чапаєва, 19а) для продовженням договору оренди комунального майна.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань економіки, бюджету, фінансів (Лягу П.Ю.).

СЕКРЕТАР
СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                   Я.В.МАНЧУК