У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХVІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 113-36/2015

26 травня 2015 року                                                                     м.Сторожинець

Про розгляд депутатського
запита Дарабан К.С.

Розглянувши депутатський запит депутата Сторожинецької міської ради Дарабан К.С. щодо режиму роботи бару «Браво», а також усну пропозицію Дарабан К.С. щодо режиму роботи усіх ресторанів, барів, закладів громадського харчування міста, заслухавши думку депутатів ради Місюри Е.А., Панкратова П.В., Лупу М.М., Равлюк Л.Г., керуючись Законом України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», пп.13 п.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Запит депутата Сторожинецької міської ради Дарабан К.С. взяти до відома.

2. Встановити на період з 01.06.2015 року до 31.08.2015 року режим роботи ресторанів, барів, закладів громадського харчування у м. Сторожинець: – щоденно до 23-00 год. (з музикою), з 23.00 до 01.00 (без музики).

3. Власникам вказаних у п.2 даного рішення закладів суворо дотримуватися при проведенні своєї діяльності рівня шуму, установленого санітарними нормами для відповідного часу доби та норм Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення».

4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Киюка С.Р.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ                                                                            Я.В.МАНЧУК