УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІ СЕСІЯ    VІ    СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ № 124-36/2015

 26 травня 2015 року                                                                 м.Сторожинець

 Про надання дозволу на виготовлення

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельної

ділянки в натурі на місцевості по передачі

безоплатно у спільну часткову власність

земельної ділянки громадянам 

               Розглянувши заяву громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки та додані до заяви документи,  керуючись ст.ст. 12, 86, 87, 88, 116, 118, 121 та 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 19,25 Закону України «Про землеустрій» та п.34 ч.1 ст.26  Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, 

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА: 

  1. Надати дозвіл Мірош Минодорі Калинівні та Проскурняк Октавії Калинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у спільну часткову власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд по вул. . 
  1. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення землевпорядної документації та подати її на сесію міської ради для затвердження в установлений законом термін. 
  1. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д. 

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ

МІСЬКОЇ РАДИ                                                                       Я.В.МАНЧУК