УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 177-38/2015

16 липня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про розгляд заяви Кушнір П.П.

Розглянувши заяву гр. Кушнір П.П. щодо закріплення за квартирою №10 в будинку №16 по вул. земельної ділянки орієнтовною площею 0,0012 га для облаштування грядок, рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 13.07.2015 року, керуючись вимогами Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Заяву гр. Кушнір Павліни Петрівни задовольнити.
2. Закріпити за квартирою №10 будинку №16 по вул. , як виняток, земельну ділянку орієнтовною площею 0,0012 га, яка знаходиться під вікнами квартири для облаштування грядок, без права розпорядження земельною ділянкою та її забудови.
3. Враховуючи те, що на даний час земельна ділянка зазначена в п.2 цього рішення, зайнята городніми культурами гр. Чоботар Марії Миколаївни, яка проживає за адресою м. Сторожинець вул. , зобов’язати гр. Чоботар М.М. після збору врожаю, звільнити зазначену в п.2 цього рішення, земельну ділянку.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК