УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 178-38/2015

16 липня 2015 року                                                                          м.Сторожинець

Про розгляд заяви Фештриги Н.В.

Розглянувши заяву гр. Фештриги Н.В. про внесення у договір оренди земельної ділянки змін щодо строку дії договору, визначити строк дії договору у редакції “договір укладено на 25 років”, рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 13.07.2015 року, керуючись вимогами Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. У задоволенні заяви гр. Фештриги Наталії Василівни відмовити.

2. Враховуючи ту обставину, що при проведенні будівельних робіт, закладений орендарем фундамент вийшов за межі земельної ділянки площею 0,0035 га, яка перебуває в оренді на підставі договору оренди землі від 04.02.2014 року зареєстрованого в Реєстраційній службі Сторожинецького районного управління юстиції Чернівецької області 20.02.2014 року за № 18046301, звернутись по даному питанню до Державної інспекції сільського господарства в Чернівецькій області для вжиття заходів згідно норм чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК