УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 180-38/2015

16 липня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

Про розгляд заяви Факаса С.В.

Розглянувши заяву гр. Факаса С.В. про надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у користування (на умовах оренди) орієнтовною площею 0,09 га для ведення особистого селянського господарства по вул. , рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 15.07.2015 року, яка здійснивши виїзд на місце та провівши обстеження земельних ділянок відмічає, що частина суміжних земельних ділянок на даний час забудовані житловими будинками, тобто є землями житлової і громадської забудови, а частина землі, яка належить Сторожинецькій міській раді з рівнинним рельєфом, вільна від будівель та не надана у власність чи у користування, але в разі потреби може бути забудованою.
Враховуючи вищевикладене та те, що до міської ради постійно надходять заяви учасників бойових дій щодо надання їм земельних ділянок для індивідуальної житлової забудови на території міста, керуючись вимогами Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. У задоволенні заяви гр. Факаса Сергія Васильовича відмовити.

2. Земельні ділянки орієнтовною площею 0,09 га по вул. залишити в землях запасу Сторожинецької міської ради.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК