УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 181-38/2015

16 липня 2015 року                                                                            м.Сторожинець

Про розгляд заяви Косована В.Т.

Розглянувши заяву гр. Косована В.Т. щодо передачі земельної ділянки площею 0,1623 га для ведення особистого селянського господарства в оренду терміном на 49 років по вул. , рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів від 15.07.2015 року, яка здійснивши виїзд на місце та обстеживши територію, встановила що на даний час під’їзд до вищезазначеної земельної ділянки з усіх сторін заблокований внаслідок виготовлення правоустановчих документів на землю суміжними землекористувачами, тобто вільного доступу (проїзду) до земельної ділянки немає, керуючись ст.ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Залишити заяву Косована Василя Тодоровича щодо передачі земельної ділянки площею 0,1623 га для ведення особистого селянського господарства в оренду терміном на 49 років по вул. на довивчення.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК