У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 150-38/2015

16 липня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

Про затвердження статуту КП «Карп ЕКО 2010» у новій редакції

Розглянувши статут комунального підприємства Сторожинецької міської ради «Карп ЕКО 2010» у новій редакції, рішення ХХХ сесії VІ скликання Сторожинецької районної ради № 58-30/2015 від 05 червня 2015 р. «Про входження Сторожинецької районної ради до складу засновників комунального підприємства Сторожинецької міської ради „Карп ЕКО 2010″ та затвердження Статуту у новій редакції», беручи до уваги рішення ХХХVІ сесії VІ скликання Сторожинецької міської ради № 114-36/2015 від 26 травня 2015 року «Про розгляд листа Сторожинецької районної ради № 469 від 22.05.2015 року» щодо включення Сторожинецької районної ради до складу засновників комунального підприємства Сторожинецької міської ради „Карп ЕКО 2010″ у зв’язку з реалізацією проекту „Транскордонний інструмент управління відходами в сільській місцевості”, метою якого є створення передумов для покращення співпраці в прикордонній зоні між Криулянським районом республіки Молдова, містом Хінау Яського повіту Румунії та Сторожинецьким районом в розвитку та модернізації системи процесу збору відходів, керуючись Господарським кодексом України, Цивільним кодексом України, Законом України „Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Затвердити статут комунального підприємства Сторожинецької міської ради «Карп ЕКО 2010» у новій редакції (додається).

2. Директору комунального підприємства Сторожинецької міської ради „Карп ЕКО 2010″ Карпу Г.Д. подати Статут у новій редакції та інші установчі документи на реєстрацію у відділ державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, легалізації об’єднань громадян реєстраційної служби Сторожинецького районного управління юстиції.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Киюка С.Р. та комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гуманітарних та правових питань (Поляк М.І.).

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК