УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХVІІІ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 160-38/2015

16 липня 2015 року                                                                         м.Сторожинець

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки

Розглянувши заяву гр. Бостан Л.С. про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки та додані до заяви матеріали, керуючись вимогами ст.ст.12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України та п.34. ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл Бостан Людмилі Степанівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець .

2. Зобов’язати Бостан Л.С. замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації та подати її до сесії міської ради для затвердження в установлений законом термін.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК