У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХХХІХ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 184-39/2015

13 серпня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про розгляд клопотання Сторожинецького
консервного заводу

Розглянувши клопотання ДП «Сторожинецький консервний завод» від 07.08.2015 року про надання позиції Сторожинецької міської ради для оформлення правовстановлюючих документів (договору оренди землі) на земельну ділянку площею 0,6279 га для ведення городництва по вул. О.Кобилянської, враховуючи виступи депутата Сторожинецької міської ради Лупу М.М., який запропонував дану земельну ділянку надати учасникам АТО для забудови, депутатів міської ради Лягу П.Ю., Равлюк Л.Г., Шульгіної Г.В., Корочук О.С., які внесли пропозиції щодо внесення змін до генерального плану міста, згідно якої дану земельну ділянку необхідно включити в межі населеного пункту, а також пропозицію запропонувати учасникам бойових дій виділити дану земельну ділянку для ведення особистого селянського господарства, беручи до уваги той факт, що заявник використовував дану земельну ділянку більше шести років без укладання договору оренди на земельну ділянку, хоча рішенням ХХХІІ сесії V скликання № 78/32-2009 від 26 березня 2009 року «Про розгляд клопотання дочірнього підприємства “Сторожинецький консервний завод” дирекції дочірнього підприємства “Сторожинецький консервний завод” було надано дозвіл на виготовлення проекту відведення по передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,70 га для ведення городництва по вул. О.Кобилянської, терміном на 5 років, за користування вказаною земельною ділянкою до бюджету міста нічого не сплачував, керуючись вимогами Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,
МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:
1. Відмовити дочірньому підприємству «Сторожинецький консервний завод» у задоволені клопотання від 07.08.2015 року щодо надання позиції Сторожинецькою міською радою для оформлення правовстановлюючих документів (договору оренди землі) на земельну ділянку площею 0,6279 га для ведення городництва по вул. О.Кобилянської.
2. Земельну ділянку площею 0,6279 га залишити в землях запасу Сторожинецької міської ради.
3. Попередити керівництво ДП «Сторожинецький консервний завод», що в разі подальшого самовільного використання зазначеної земельної ділянки, матеріали будуть направлені у відповідні контролюючі органи.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК