УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХХХІХ СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 185-39/2015

13 серпня 2015 року                                                                     м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку
проектів землеустрою щодо
відведення земельних ділянок у
постійне користування та встановлення
охоронних зон об’єктів Сторожинецького ЖКГ

Враховуючи те, що на даний час на балансі та (або) в користуванні КП «Сторожинецьке ЖКГ» знаходяться такі об’єкти як РЧВ, насосна станція по забору води, кладовища, на які не оформлено правовстановлюючих документів на користування земельними ділянками під даними об’єктами, не встановлені санітарні охоронні зони таких об’єктів, керуючись вимогами Земельного кодексу України, Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про містобудівну діяльність», ДБН 360-92 «Планування і забудова міських і сільських поселень» та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл КП «Сторожинецьке ЖКГ» на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га для обслуговування резервуару чистої води по вул. Чернівецькій та встановлення санітарних охоронних зон об’єкту.

2. Зобов’язати начальника КП «Сторожинецьке ЖКГ» Поляка В.М. в місячний термін заключити договори на проведення зазначених робіт з ліцензованою землевпорядною організацією.

3. Зобов’язати начальника КП «Сторожинецьке ЖКГ» Поляка В.М. в місячний термін провести інвентаризацію усіх об’єктів, що на даний час знаходяться на балансі та (або) в користуванні КП «Сторожинецьке ЖКГ», на які не оформлено правовстановлюючих документів на користування земельними ділянками під даними об’єктами, не встановлені санітарні охоронні зони таких об’єктів.
4. Зобов’язати начальника КП «Сторожинецьке ЖКГ» Поляка В.М. подати кошториси для виділення коштів на проведення робіт по виготовленню правовстановлюючих документів на об’єкти, зазначені в п. 1, 3 цього рішення.

5. Комісії з питань економіки, бюджету і фінансів (Лягу П.Ю.) розглянути питання щодо виділення коштів для фінансування вищезазначених робіт з міського бюджету.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д. та заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Киюка С.Р.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК