У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
XL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 193-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                    м.Сторожинець

Про продовження договору
оренди комунального майна
з РО ВФСТ «Колос»

Розглянувши клопотання голови РО ВФСТ «Колос» № 24 від 09.09.2015 р. щодо продовження договору оренди нерухомого майна, беручи до уваги те, що у разі, якщо на момент продовження дії договору оренди остання оцінка об’єкта оренди була зроблена більш як три роки тому, а для продовження (поновлення) договору оренди провадиться оцінка об’єкта оренди, керуючись Законом України “Про оренду державного та комунального майна”, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Продовжити договір оренди, укладений між районною організацією всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства “Колос” та Сторожинецькою міською радою строком на два роки одинадцять місяців без права передачі частини приміщень у будівлі по вул. Ю.Федьковича, 12 у суборенду.

2. Зобов’язати голови РО ВФСТ «Колос» для продовження (поновлення) договору оренди провести оцінку об’єкта оренди та подати її на сесію міської ради.

3. У випадку невиконання п. 2 цього рішення розглянути питання про припинення Договору оренди нерухомого майна, що належать до комунальної власності.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК