УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 213-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                                м.Сторожинець

Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки

Розглянувши заяви громадян про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельних ділянок та додані до заяв матеріали, керуючись вимогами ст.ст.12, 116, 118, 121 Земельного кодексу України та п.34. ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА

1. Надати дозвіл Горашу Володимиру Івановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул.
2. Надати дозвіл Гаврелюк Фрозіні Сильвестрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
3. Надати дозвіл Каленюк Марії Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,08 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по , проживає м.Сторожинець
4. Надати дозвіл Штефановичу Василю Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0611 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
5. Надати дозвіл Ходан Елеонорі Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
6. Надати дозвіл Мірош Минодорі Калинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,03 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м.Сторожинець вул. 
7. Надати дозвіл Проскурняк Октавії Калинівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,03 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. П, проживає м.Сторожинець вул. 

8. Надати дозвіл Бельському Ігорю Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,0156 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул.

9. Надати дозвіл Патраш Вікторії Василівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 

10. Надати дозвіл Мангеру Степану Дионізійовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
11. Надати дозвіл Гаразі Маргареті Георгіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,30 га з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул.  та 0,20 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) по вул. (біля будинку, 31), проживає м. Сторожинець вул. 
12. Надати дозвіл Мунтян Ларисі Йоганівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,07 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
13. Надати дозвіл Розмі Олександру Миколайовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
14. Надати дозвіл Шушайло Світлані Аркадіївні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,15 га з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул.  та 0,05 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 

15. Надати дозвіл Григорцю Василю Дмитровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,06 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
16. Надати дозвіл Тунь Георгіні Валер’янівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
17. Надати дозвіл Туню Григорію Михайловичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
18. Надати дозвіл Косован Сільвії Дмитрівні на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,20 га з яких 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. Вишневій, 55 та 0,10 га для ведення особистого селянського господарства за рахунок земель сільськогосподарського призначення (рілля) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
19. Надати дозвіл Антонюку Анатолію Валер’яновичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
20. Надати дозвіл Безерко Василю Октавіановичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки загальною площею 0,2740 га з яких, 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по ІІ пров.  та 0,1740 га для ведення особистого селянського господарства по ІІ пров. , проживає м. Сторожинець ІІ пров. 
21. Надати дозвіл Панкратову Петру Васильовичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель громадської та житлової забудови (під будівлями) по вул. , проживає м. Сторожинець вул. 
22. Зобов’язати заявників замовити в проектній землевпорядній організації виготовлення технічної документації та подати її до сесії міської ради для затвердження в установлений законом термін.
23. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК