УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 223-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                                м.Сторожинець

Про розгляд заяви Федорюк Л.В.

Розглянувши заяву Федорюк Лідії Василівни щодо можливості виділення в користування на умовах оренди земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га для ведення городництва по вул. , враховуючи те, що земельна ділянка розташована в адміністративних межах Сторожинецької міської ради за межами населеного пункту м.Сторожинець, керуючись ст.ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА

1. Надати згоду Федорюк Лідії Василівні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 1,0 га, для ведення городництва (вирощування сільгоспкультур) по вул. 
2. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради надати гр. Федорик Л.В.. позицію міської ради на зазначену земельну ділянку п.1 цього рішення.
3. Зобов’язати Федорюк Лідію Василівну звернутися до центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин для отримання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК