УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 229-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про розгляд заяви Дворського С.В.

Розглянувши заяву Дворського Сергія Васильовича по питанню надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 24 м.кв. для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул. , враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Сторожинецької міської ради від „09″ жовтня 2015 року, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121 та 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 19,25 Закону України «Про землеустрій» та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Відмовити у задоволені заяви гр. Дворського Сергія Васильовича від 24.07.2015 року про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки безоплатно у власність орієнтовною площею 24 м.кв. для будівництва та обслуговування індивідуального гаража по вул..
2. Рекомендувати Дворському Сергію Васильовичу надати до клопотання графічні матеріали, а також правопосвідчуючі документи на гараж по вул.Чаплигіна.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК