УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 232-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про розгляд заяви Бендяка Є.І.

Розглянувши заяву Бендяка Євгенія Івановича по питанню надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,17 га для ведення особистого селянського господарства та надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,24 га для ведення особистого селянського господарства по вул., враховуючи рекомендації постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів Сторожинецької міської ради від „09″ жовтня 2015 року, керуючись ст.ст. 12, 116, 118, 121 та 122 Земельного кодексу України, ст.ст. 19,25 Закону України «Про землеустрій» та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Заяви гр. Бендяка Євгенія Івановича по питанню надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,17 га для ведення особистого селянського господарства та надання дозволу на виготовлення проекту відведення по передачі в оренду земельної ділянки орієнтовною площею 0,24 га для ведення особистого селянського господарства по вул. залишити на доопрацювання.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (Антонюк В.С.), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Вітюка А.Д.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В.МАНЧУК