УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 198-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                           м.Сторожинець

Про розгляд проекту Положення
про оренду земельних ділянок
комунальної власності у м. Сторожинець
та порядок встановлення розміру орендної плати

Розглянувши проект Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати, відповідно до Закону України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, на виконання вимог Закону України “Про прискорений перегляд регуляторних актів, прийнятих органами та посадовими особами місцевого самоврядування”, Регламенту роботи Сторожинецької міської ради VІ скликання, затвердженого рішенням міської ради № 15/3-2010, плану діяльності Сторожинецької міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік, затвердженого рішенням ХХХІІІ сесії VІ скликання № 49-33/2015 від 18 лютого 2015 р. «Про план діяльності Сторожинецької міської ради та її виконавчого комітету з підготовки проектів регуляторних актів на 2015 рік», керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Секретарю міської ради Манчуку Я.В. оприлюднити для обговорення проект Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати (проект додається).
2. Розгляд та затвердження Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати провести у четвертому кварталі 2015 року.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря міської ради Манчука Я.В. та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК