УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 203-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                               м.Сторожинець

Про розгляд клопотання
ПАТ “ЕК “Чернівціобленерго”

Розглянувши клопотання ПАТ “ЕК “Чернівціобленерго” щодо надання дозволу на відведення земельних ділянок в оренду для розміщення, будівництва, обслуговування будівель і споруд лінії електропередач ПЛ-10 кВ та трансформаторної підстанції КТП 289, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл ПАТ “ЕК “Чернівціобленерго” на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 49 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,1100 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (лінія електропередач ПЛ-10 кВ) із земель промисловості транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по вул. Квітневій, О.Кошевого та пров .Л.Чайкіної.

2. Надати дозвіл ПАТ “ЕК “Чернівціобленерго” на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 49 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,0030 га для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії (КТП №289) із земель промисловості транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення по пров .Л.Чайкіної.

3. Зобов’язати заявника укласти протягом двох місяців договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із розробником документації, визначеним ст. 26 Закону України “Про землеустрій”.

Максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладання договору.

4. Вразі невиконання п.3 даного рішення дозвіл на розроблення документації із землеустрою втрачає свою чинність.

5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК