УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ХL СЕСІЯ VІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 207-40/2015

15 жовтня 2015 року                                                                                  м.Сторожинець

Про попередження Туня Г.І. щодо
використання земельної ділянки

Заслухавши інформацію провідного спеціаліста землевпорядника Сторожинецької міської ради Порошняка В.А. по питанню перебування в незадовільному санітарному та естетичному стані земельної ділянки площею 0,0060 га для будівництва та обслуговування каплички з церковною лавкою по вул. Федьковича, що знаходиться в користуванні на умовах оренди у гр. Туня Георгія Ігнатовича згідно договору оренди землі від 31.07.2006 року, зареєстрованого у Сторожинецькому районному секторі ЧРФ ДП «Центр ДЗК при Держкомземі України» від 31.07.2006 року за №04068190005, враховуючи постійні звернення Сторожинецької міської ради, листи, якими орендаря земельної ділянки зобов’язували використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням та виконати роботи по приведенню вказаної території до відповідного санітарного стану згідно з нормами діючого законодавства, правилами благоустрою м.Сторожинець, які в свою чергу ігноруються гр. Тунем І.Г., керуючись Земельного кодексу України, Зокону України “Про оренду землі”, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Попередити гр. Туня Георгія Ігнатовича, орендаря земельної ділянки площею 0,0060 га по вул. , що в разі невиконання вимог Сторожинецької міської ради щодо приведення орендованої земельної ділянки до відповідного санітарного стану згідно з нормами діючого законодавства, правилами благоустрою м.Сторожинець та подальшого її використання не за цільовим призначенням, буде розглянуте питання щодо доцільності використання вищезазначеної земельної ділянки та припинення договору оренди землі від 31.07.2006 року, зареєстрованого у Сторожинецькому районному секторі ЧРФ ДП «Центр ДЗК при Держкомземі України» від 31.07.2006 року за №04068190005.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С.Антонюк) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради Порошняка В.А.

СЕКРЕТАР СТОРОЖИНЕЦЬКОЇ
МІСЬКОЇ РАДИ Я.В МАНЧУК