У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я № 168

10 грудня 2015 року                                                                                    м.Сторожинець

Про надання дозволу на зріз дерев

Розглянувши заяви Супрунюк Н,І., Бойчук-Щітки М.В., Веклич О.К. щодо надання дозволу на зріз дерев, беручи до уваги доручення Голови Сторожинецької міської ради щодо проведення обстеження зелених насаджень для виявлення потенційно небезпечних дерев, враховуючи акти обстеження стану зелених насаджень, що підлягають видаленню, керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1. Затвердити акти обстеження стану зелених насаджень на земельних ділянках по вул. Ватутіна, 15, Грушевського парк імені Ю.Федьковича від 02.12.2015 року, по вул. О.Кобилянської, 1 від 07.12.2015 року.

2. Надати дозвіл Супрунюк Наталії Іванівні на зріз 1 (одного) дерева породи Липа та на проведення прочистки скелетних гілок крони 1 (одного) дерева породи Дуб до ступеня неприпинення росту в об’ємі 20% по вул. 
Після проведення робіт по зрізу та прочистці дерев деревину здати для оприбуткування на склад КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

3. Надати дозвіл КП ”Сторожинецьке ЖКГ” на зріз 3 (трьох) дерев породи Каштан, Береза, Горіх та на проведення прочистки скелетних гілок крони 2 (двох) дерев породи Береза, Липа до ступеня неприпинення росту в об’ємі 20% по вул. Грушевського парк імені Ю.Федьковича.
Після проведення робіт по зрізу та прочистці дерев деревину оприбуткувати на складі КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

4. Надати дозвіл Бойчук-Щітка Марині Василівні на зріз 4 (чотирьох) дерев породи Ясен, Липа по вул. 
Після проведення робіт по зрізу дерев деревину здати для оприбуткування на склад КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

5. Надати дозвіл КП ”Сторожинецьке ЖКГ” на зріз 1 (одного) дерева породи Дуб по вул. О.Кобилянської парк-сквер біля адмінбудівлі Сторожинецької РДА.
Після проведення робіт по зрізу дерева деревину оприбуткувати на складі КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.

6. Внести зміни в п.2 рішення виконавчого комітету №118 від 09.09.2015 року виклавши його в такій редакції “Надати дозвіл КП “Сторожинецьке ЖКГ” на зріз 2 (двох) дерев породи Ялина та на проведення прочистки скелетних гілок крони 3 (трьох) дерев породи Липа, Береза до ступеня неприпинення росту в об’ємі 20% по вул. Л.Українки, 12.
Після проведення робіт по зрізу та прочистці дерев деревину оприбуткувати на складі КП “Сторожинецьке ЖКГ” та привести територію до відповідного естетичного стану.”

7. Зобов’язати заявників перед початком робіт одержати ордер на знесення зелених насаджень, після закінчення робіт по зрізу дерев провести роботи по посадці молодих дерев замість зрізаних у двократному розмірі та повідомити Сторожинецьку міську раду про посадку молодих дерев.

8. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Карлійчука І.В.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК