У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 28-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                             м.Сторожинець

Про надання згоди на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м.Сторожинець квартир у м.Сторожинець, закуплених Департаментом соціального захисту Чернівецької ОДА для подальшої передачі сім’ям загиблих військовослужбовців-учасників АТО

Розглянувши лист Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації № 6471 від 19.11.2015 року щодо прийняття квартири № 8 по вул. Грушевського, 16А у власність територіальної громади міста Сторожинець для подальшої передачі вдові учасника АТО Воробець С.В., лист Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації № 7071 від 24.12.2015 року щодо прийняття квартир у місті Сторожинець у власність територіальної громади міста Сторожинець для подальшої передачі вдовам учасників АТО, керуючись статтею 143 Конституції України, Законом України «Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності», підпунктом 51 пункту 1 статті 26, частинами 2, 5 статті 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Постановою Кабінету Міністрів України № 1482 від 21 вересня 1998 року “Про передачу об’єктів права державної та комунальної власності”, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня 2015 року № 348 «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II груп з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції, та потребують поліпшення житлових умов»,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду на безоплатне прийняття до комунальної власності територіальної громади м. Сторожинець з державної власності, в особі Департаменту соціального захисту населення Чернівецької обласної державної адміністрації квартир згідно списку, що додається.

2. Створити комісію для передачі квартир, зазначених у п.1 даного рішення, та затвердити її у складі:

заступника директора Департаменту соціального захисту населення Чернівецької ОДА;
заступника голови Сторожинецької райдержадміністрації;
заступника голови Сторожинецької районної ради;
перший заступник Сторожинецького міського голови
заступника Сторожинецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів;
начальника відділу регіонального розвитку, містобудування та архітектури Сторожинецької РДА;
начальника комунального підприємства “Сторожинецьке ЖКГ”;
головного бухгалтера міської ради;
депутатів міської ради:
– Равлюк Лідії Георгіївни;
– Оленюка Анатолія Вікторовича;
– Рудого Олександра Валерійовича;

3. Акт прийому-передачі подати на затвердження Сторожинецькій міській раді не пізніше 10 днів після фактичної передачі об’єкту.

4. Контроль за виконанням цього рішення та здійснення передбачених законодавством заходів щодо передачі з державної власності об’єкту нерухомості, зазначеному в пункті 1 даного рішення, покласти на заступника Сторожинецького міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлійчука І.В.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК