УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 34-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про надання дозволу на розробку проекту
землеустрою щодо відведення земельних
ділянок в оренду

Розглянувши заяви гр. Шутака В.А., Якименка В.М. щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, враховуючи те, що внаслідок виїзду постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів, який відбувся 16.12.2015 року, було встановлено факт використання земельної ділянки на яку претендує Шутак В.А., сім’єю Базюк, керуючись ст.ст. 12, 93, 123 Земельного кодексу України, Законом України “Про оренду землі” та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

             1. Відмовити у надані дозволу Шутаку Віталію Андрійовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 10 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення по , у зв’язку із тим, що земельна ділянка обробляється сім’єю Базюк.

             2. Надати дозвіл Якименку Вадиму Миколайовичу на розробку проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 3 роки земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га для ведення городництва із земель сільськогосподарського призначення по вул. .

             3. Зобов’язати заявника укласти протягом двох місяців договір на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із розробником документації, визначеним ст. 26 Закону України “Про землеустрій”.
Максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладання договору.

            4. В разі невиконання п.3 даного рішення дозвіл на розроблення документації із землеустрою втрачає свою чинність.

           5. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК