УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 35-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                 м.Сторожинець

Про розгляд заяв щодо надання
земельних ділянок в користування
за межами населеного пункту м. Сторожинець

Розглянувши заяви Бостана С.І., Гаїни А.М., Мегеден Н.М. щодо можливості виділення в користування на умовах оренди земельних ділянок для ведення фермерського господарства та городництва, враховуючи те, що земельні ділянки розташовані в адміністративних межах Сторожинецької міської ради за межами населеного пункту м.Сторожинець, керуючись ст.ст. 12, 122, 123, 124 Земельного кодексу України та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати згоду Бостану Сергію Івановичу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 8,8 га для ведення фермерського господарства (вирощування сільськогосподарських культур) по вул. .
2. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради надати гр. Бостану С.І. позицію міської ради на земельну ділянку зазначену у п.1 цього рішення.
3. Зобов’язати Бостана Сергія Івановича звернутися до центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин для отримання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

4. Надати згоду Гаїні Аллі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення городництва по вул. .
5. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради надати гр. Гаїні А.М. позицію міської ради на земельну ділянку зазначену у п.4 цього рішення.
6. Зобов’язати Гаїну Аллу Миколаївну звернутися до центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин для отримання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

7. Надати згоду Мегеден Наталі Миколаївні на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення в оренду терміном на 5 років земельної ділянки орієнтовною площею 0,10 га для ведення городництва по вул. .
8. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради надати гр. Мегеден Н.М. позицію міської ради на земельну ділянку зазначену у п.7 цього рішення.
9. Зобов’язати Мегеден Наталю Миколаївну звернутися до центрального органу виконавчої влади з питань земельних ресурсів у галузі земельних відносин для отримання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду.

10. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК