УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 42-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                м.Сторожинець

Про розгляд заяв
Малиш В.Г. та Понтус М.М.

Розглянувши заяву гр. Малиш В.Г. про надання в користування земельної ділянки для ведення городництва по вул. Карюкіна та внесення змін в рішення №174-38/2015 від 16.07.2015 року, заяву гр. Понтус М.М. щодо залишення рішення №174-38/2015 від 16.07.2015 року в силі, що в свою чергу надасть можливість дооформити правоустановлюючі документи на земельну ділянку площею 0,0219 га для ведення особистого селянського господарства по вул. Карюкіна належним чином, враховуючи те, що внаслідок виїзду постійної комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів на зазначену земельну ділянку, який відбувся 16.12.2015 року, та подальшого обговорення і голосування членів комісії стосовно задоволення заяв гр. Малиш В.Г. та Понтус М.М. комісія не дійшла згоди, беручи до уваги думку депутатів ради з даного питання, керуючись ст.12 Земельного кодексу України, п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Залишити заяви Малиш Віоли Георгіївни та Понтус Марії Мар’янівни на довивчення.
2. Доручити постійній комісії з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів подати на розгляд сесії Сторожинецької міської ради рекомендації щодо можливого вирішення порушених питань в заявах гр. Малиш В.Г. та Понтус М.М.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.С. Бойчук) та провідного спеціаліста землевпорядника міської ради В.А. Порошняка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК