УКРАЇНА

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ № 45-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

Про затвердження Положення про оренду
земельних ділянок комунальної власності
у м. Сторожинець та порядок
встановлення розміру орендної плати

Розглянувши проект Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати, беручи до уваги виступ голови постійної комісії з питань економіки, бюджету, фінансів Равлюк Л.Г. стосовно необхідності опрацювання вищезазначеного Положення на засіданнях інших комісій при Сторожинецькій міській раді, керуючись п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Земельним кодексом України, Законом України “Про оренду землі,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Розглянути Положення про оренду земельних ділянок комунальної власності у м. Сторожинець та порядок встановлення розміру орендної плати на черговій сесії Сторожинецької міської ради, після його додаткового розгляду та опрацювання на засіданнях постійної комісії з питань економіки, бюджету, фінансів, постійної комісії з питань регламенту, депутатської діяльності, гуманітарних та правових питань та постійної комісії з питань промисловості, транспорту, зв’язку, будівництва та житлово-комунального господарства.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О. Бойчук) та на постійну комісію з питань регламенту, депутатської діяльності, етики, гуманітарних та правових питань (О.О.Гадинко).

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М. КАРЛІЙЧУК