УКРАЇНА
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ № 54-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                м.Сторожинець

Про розгляд заяви Тарновецької Н.В.

Розглянувши заяву Тарновецької Н.В. щодо розроблення містобудівної документації, детальний план території для розміщення будівель торгівлі, в м.Сторожинець по вул., на власній земельній ділянці площею 0,0209 га, яка належить їй на праві власності згідно свідоцтва про право власності на нерухоме майно (земельна ділянка) серії СТА № 360611 від 12.11.2014 року, керуючись вимогами Земельного кодексу України, Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» та п.34 ч.1 ст.26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Надати дозвіл Тарновецькій Наталі Василівні на розроблення містобудівної документації, детальний план території для розміщення будівель торгівлі, в м.Сторожинець по вул., на власній земельній ділянці площею 0,0209 га, яка належить їй на праві власності згідно свідоцтва про право власності на нерухоме майно (земельна ділянка) серії СТА № 360611 від 12.11.2014 року.
2. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань земельних відносин, охорони довкілля та раціонального використання природних ресурсів (В.О.Бойчук), провідного спеціаліста землевпорядника міської ради А.Д. Вітюка.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК