У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІІ СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 27-2/2015

24 грудня 2015 року                                                                                 м. Сторожинець

Про погодження КП «Сторожинецьке ЖКГ»
отримання спеціального дозволу на
право користування надрами

Розглянувши лист КП «Сторожинецьке ЖКГ» № 505-1 від 24.11.2015 року про погодження отримання дозволу на право користування надрами та документи на погодження отримання спеціального дозволу на право користування надрами з метою геологічного вивчення у т.ч. дослідно-промисловою розробкою ділянки Сторожинецького родовища підземних прісних вод (міський водозабір), де розташовані свердловини №№ 1-8 і колодязь 4-а для господарсько-питного забезпечення м.Сторожинець Чернівецької області, беручи до уваги Ліцензію на централізоване водопостачання та водовідведення серія АВ № 331327, видану Чернівецькою ОДА 12.04.2013 року, керуючись Порядком надання спеціальних дозволів на користування надрами, п.1 ст.10, ст. 16 Кодексу України про надра, Законом України “Про доступ до публічної інформації”, Законом України “Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності”, ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Погодити КП «Сторожинецьке ЖКГ» отримання спеціального дозволу на право користування надрами з метою геологічного вивчення у т.ч. дослідно-промисловою розробкою ділянки Сторожинецького родовища підземних прісних вод (міський водозабір), де розташовані свердловини №№ 1-8 і колодязь 4-а для господарсько-питного забезпечення м.Сторожинець Чернівецької області.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Карлійчука І.В.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК