У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ
Р І Ш Е Н Н Я № 179

28 грудня 2015 року                                                                              м.Сторожинець

Про розгляд депутатського запиту

Розглянувши депутатський запит групи депутатів міської ради щодо режиму роботи закладів міста, встановлених рішенням виконавчого комітету міської ради № 150 від 10.12.2015 року “Про розгляд депутатського запита депутата Сторожинецької міської ради Рудого О.В.”, заслухавши думки членів виконавчого комітету міської ради, присутніх депутатів та підприємців з даного питання, з метою забезпечення правопорядку на території міста, гарантування безпеки та громадського порядку жителів, додержання тиші у вечірній та нічний час, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1. Внести зміни у рішення виконавчого комітету міської ради № 124 від 12 листопада 2014 року “Про обмеження продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових на території міста Сторожинець та обмеження режиму роботи торгових точок”, виклавши п.3 вказаного рішення наступним чином:
“3. Обмежити режим роботи кіосків, інтернет-клубів, інших розважальних закладів наступним чином: початок роботи – не раніше 06.30 год., закінчення роботи – не пізніше 23.00 год.
3.1. Обмежити режим роботи магазинів наступним чином: початок роботи – не раніше 06.30 год., закінчення роботи – не пізніше 24.00 год. на період до 31.01.2016 року.”
2. У випадку встановлення фактів порушення заборони продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів прийняти рішення про звернення до відповідних органів про позбавлення ліцензій на право торгівлі підакцизними товарами.
3. Доручити ДПІ у Сторожинецькому районі ГУ ДФС у Чернівецькій області провести аналіз сплати акцизного податку підприємцями міста за 2015 рік та у січні місяці 2016 року та доповісти про результати на засіданні виконавчого комітету у лютому 2016 року.
4. Сторожинецькому відділу поліції Головного управління національної поліції в Чернівецькій області провести аналіз порушень, які будуть зафіксовані у січні місяці 2016 року та доповісти про результати на засіданні виконавчого комітету у лютому 2016 року.
5. Вважати таки, що втратило чинність рішення виконавчого комітету міської ради № 150 від 10.12.2015 року “Про розгляд депутатського запита депутата Сторожинецької міської ради Рудого О.В.”
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря ради Матейчука І.Г.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК