У К Р А Ї Н А

СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я № 3

11 лютого 2016 року                                                                                   м.Сторожинець

Про обмеження продажу пива, алкогольних,
слабоалкогольних напоїв та вин столових
на території міста Сторожинець та обмеження
режиму роботи торгових точок

З метою забезпечення правопорядку на території міста, гарантування безпеки та громадського порядку жителів, додержання тиші у вечірній та нічний час, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України № 854 від 30 липня 1996 р. «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», Кодексом України про Адміністративні Правопорушення, Законами України «Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів», «Про місцеве самоврядування в Україні»,
ВИКОНКОМ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1.Заборонити на території міської ради продаж пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв та вин столових у вечірній та нічний час: з 22.00 години вечора до 8.00 години ранку в усіх торгових точках, окрім закладів ресторанного господарства.
2. Попередити власників магазинів, барів, ресторанів, кіосків, розважальних закладів, інтернет-клубів про заборону продажу пива, алкогольних та слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів з торгових автоматів, з полиць самообслуговування особам, які не досягли 18 років.
3. Встановити режим роботи магазинів, у яких є в наявності ліцензія на торгівлю спиртними напоями та тютюновими виробами, виключно до 23.00 ? ( 24.00?? ) години (включаючи вихідні та святкові дні),
4. Обмежити режим роботи барів та закладів ресторанного господарства: у робочі дні – до 23.00, у вихідні та святкові дні – до 24.00 год. В окремих випадках (проведення весіль, ювілеїв тощо) продовжувати роботу закладів за індивідуальним зверненням приватних підприємців, спільно з замовником банкету. Заяву про продовження роботи закладу погоджувати з Сторожинецьким відділом поліції ГУНП в в Чернівецькій області. Продовження роботи оформляти розпорядженням міського голови, з наступним затвердженням такого розпорядження рішенням виконавчого комітету.
5. Встановити режим роботи для інтерактивних клубів (інтернет-клубів) виключно до 22.00 години (включаючи вихідні та святкові дні).
6. У випадку звернення громадян-підприємців щодо надання дозволу на продовження роботи магазинів, дозвіл надавати виключно при відсутності ліцензії на торгівлю спиртними напоями.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря ради Матейчука І.Г.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК