У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ІV СЕСІЯ VІІ СКЛИКАННЯ

Р І Ш Е Н Н Я № 12-4/2016

26 лютого 2016 року                                                                                 м.Сторожинець

Про забезпечення виконання повноважень виконавчих органів міської ради у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців та реєстрації місця проживання/перебування особи

Беручи до уваги Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування та оптимізації надання адміністративних послуг» від 10 грудня 2015 року № 888-VIII, Закон України «Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань» від 26 листопада 2015 року № 835-VIII, Закон України «Про внесення змін до Закону України “Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень” та деяких інших законодавчих актів України щодо децентралізації повноважень з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень» від 26 листопада 2015 року № 834-VIII, керуючись ст. 26 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

МІСЬКА РАДА ВИРІШИЛА:

1. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради здійснювати повноваження суб’єкта:
1.1. державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців відповідно до закону;
1.2. державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень у встановленому порядку;
1.3. реєстрації місця проживання/перебування особи у встановленому порядку.
2. Для реалізації пункту 1 цього рішення вжити наступні заходи:
2.1.1. Створити відділ з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Сторожинецької міської ради.
2.1.2. Затвердити Положення про відділ з питань державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців Сторожинецької міської ради (додається).

3. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради укласти договір з технічним адміністратором Державного реєстру речових прав на нерухоме майно та отримати доступ до цього реєстру.

4. Виконавчому комітету Сторожинецької міської ради вжити організаційних та технічних заходів до забезпечення виконання повноважень у сферах державної реєстрації речових прав на нерухоме майно, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців, реєстрації місця проживання/перебування особи.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на секретаря ради Матейчука І.Г.

СТОРОЖИНЕЦЬКИЙ
МІСЬКИЙ ГОЛОВА М.М.КАРЛІЙЧУК