У К Р А Ї Н А
СТОРОЖИНЕЦЬКА МІСЬКА РАДА СТОРОЖИНЕЦЬКОГО РАЙОНУ
ЧЕРНІВЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

Р І Ш Е Н Н Я №

21 лютого 2017 року м.Сторожинець

Про розгляд клопотання КП “Сторожинецьке ЖКГ”
стосовно затвердження коригуючих тарифів на
централізоване водопостачання та водовідведення

Розглянувши клопотання КП “Сторожинецьке ЖКГ” № 18 від 24.01.2017 року про необхідність коригування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у зв’язку із підвищенням мінімальної заробітної плати та збільшення вартості електроенергії, керуючись Постановою Кабінету Міністрів України від 17 липня 2014 р. № 269 “Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України”, Постановою Кабінету Міністрів від 1 червня 2011 р. № 869 «Про забезпечення єдиного підходу до формування тарифів на житлово-комунальні послуги», Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”,

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ МІСЬКОЇ РАДИ ВИРІШИВ:

1. Розмістити на сайті Сторожинецької міської ради інформацію про підвищення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у м.Сторожинець та проект рішення про їх затвердження (додається).
2. Питання затвердження тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення у м.Сторожинець розглянути на черговому засіданні виконавчого комітету міської ради.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів Абрамчука В.А.

Сторожинецький міський голова М.М.Карлійчук