09 травня в селах Комарівці та Слобода-Комарівці Сторожинецької об’єднаної територіальної громади провели урочисто-траурний мітинг, присвячений 72-й річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
На урочисто-траурному мітингу виступили зі словами скорботи по загиблим та щирими словами вдячності ветеранам за перемогу у Другій світовій війні: в.о.старости с.Комарівці – Бажура Світлана Іванівна, в.о.старости с.Слобода-Комарівці – Дульгер Любов Георгіївна, голова ветеранської ради – Медвідь М.І.
В пам’ять про тих, хто не повернувся з війни, а також воїнів, які віддали своє життя, захищаючи Україну відбулась концертна програма до якої були залучені: вокальний та фольклорний колективи будинків культури с.Комарівці та с.Слобода-Комарівці, дошкільні навчальні заклади «Колосок» та «Золотий ключик», фольклорний колектив «Слобідчанка», учні ЗОШ І-ІІІ ст. с.Комарівці, ЗОШ І-ІІ ст. с.Слобода-Комарівці, гурток художнього читання, які виконували хореографічні композиції із репертуаром на військову тематику. Воїни АТО, захисники кордонів нашої держави, покладали «Гірлянду слави» до пам’ятників загиблим воїнам у Другій світовій війні.
181362